IQI Property Zone – 5 Perkara Pelabur Hartanah Perlu Tahu untuk 2023

Perunding hartanah Savills Malaysia mempunyai pandangan keseluruhan tentang pasaran hartanah domestik yang cenderung lebih positif pada 2023 dan turut membincangkan beberapa faktor penting yang perlu dipertimbangkan oleh pelabur hartanah sebelum membeli hartanah pada 2023. Beliau juga menyatakan bahawa terdapat banyak hartanah yang terdapat di pasaran, dan pembeli perlu menilai setiap hartanah dengan teliti sebelum membuat […]

50 students enrolled

Perunding hartanah Savills Malaysia mempunyai pandangan keseluruhan tentang pasaran hartanah domestik yang cenderung lebih positif pada 2023 dan turut membincangkan beberapa faktor penting yang perlu dipertimbangkan oleh pelabur hartanah sebelum membeli hartanah pada 2023.

Beliau juga menyatakan bahawa terdapat banyak hartanah yang terdapat di pasaran, dan pembeli perlu menilai setiap hartanah dengan teliti sebelum membuat keputusan. Beliau menekankan kepentingan membeli hartanah dengan tujuan yang jelas, sama ada untuk kegunaan peribadi atau pelaburan, dan menggalakkan penonton memikirkan matlamat jangka panjang mereka semasa membuat keputusan.

Jom sertai dan tonton Property Zone bersama Firdaus Syah untuk mengetahui bagaimana para pelabur patut pelan pelaburan mereka.

1
Firdzaus Syah – 5 Perkara Pelabur Hartanah Perlu Tahu untuk 2023
34 Minutes