IQI Technology Refresher Course (MY) 2023

Adakah anda sudah bersedia untuk meningkatkan kemahiran hartanah anda ke tahap seterusnya? 🏠📈 Kursus ini menawarkan pengulangan yang lengkap mengenai Atlas, Sub-jualan, dan Projek, membekalkan anda dengan alat-alat untuk mengoptimumkan operasi hartanah anda. Disini anda akan belajar cara bagaimana untuk menghasilkan LOC/LOA dengan cepat dan cekap, mengendalikan projek Ad-hoc dan Co-broke dengan mahir, serta menguasai […]

1,546 students enrolled

Adakah anda sudah bersedia untuk meningkatkan kemahiran hartanah anda ke tahap seterusnya? 🏠📈 Kursus ini menawarkan pengulangan yang lengkap mengenai Atlas, Sub-jualan, dan Projek, membekalkan anda dengan alat-alat untuk mengoptimumkan operasi hartanah anda.

Disini anda akan belajar cara bagaimana untuk menghasilkan LOC/LOA dengan cepat dan cekap, mengendalikan projek Ad-hoc dan Co-broke dengan mahir, serta menguasai aplikasi Atlas seperti IQI drives, IQI Academy dan banyak lagi 🤖.

Menguasai kemahiran-kemahiran ini adalah penting untuk berjaya dalam alam hartanah digital. Oleh itu, jangan lepaskan peluang ini dan tambahkan pengetahuan yang berharga ini untuk terus maju mencapai matlamat anda! 🤩

1
10 May – Project Advertising Guideline and Subsales Claims (MY)
29 Minutes
2
7 June – Project Reporting and Subsales – How to generate LOC/LOA (MY)
52 Minutes
3
5 July – Atlas: IQI Bot, Project Follow up What is LO, LA, SPA and Subsales Claims (MY)
1 Hour 5 Minutes
4
2 August – Atlas: Dashboard, Project: How to submit Adhoc or Co-Broke Project and Subsales – How to generate LOC/LOA (MY)
31 Minutes
5
23 August – Atlas: IQI Drive, Project Reporting and Subsales Claims (MY)
49 Minutes